Alleen ga je sneller, samen kom je verder.
Afrikaans gezegde

Teamcoaching

Ieder mens is uniek. Dat maakt het werken in teamverband soms wel eens lastig. Iedereen heeft zijn eigen patronen, opvattingen, waarden en ideeën. Maar wat als juist ieder zijn kracht in de groep kan inbrengen? Als er een goede sfeer heerst? Als men oog voor elkaar heeft? Dat kan zomaar de mooiste dingen teweeg brengen. Daarom zet ik me ook graag in als teamcoach.

Trouwens, wist je dat er niet altijd een probleem hoeft te zijn om met teamcoaching te starten? Een gezond team kan met goede coaching simpelweg nóg effectiever en succesvoller worden!

Als teamcoach richt ik me op de patronen in de onderlinge interactie en onderstroom van het team. Mijn doel? Deze interactie en onderstroom beïnvloeden, zodat het team beter gaat samenwerken. Dat begint met echt luisteren naar elkaar, nieuwsgierig zijn en het maken van concrete werkafspraken. Ik maak de patronen binnen het team zichtbaar door continu de verbinding te maken tussen de interactie in de teamcoaching en de dagelijkse samenwerking van het team. Dit geeft herkenning, lucht, ruimte en vertrouwen om weer verder met elkaar te kunnen.


Maak een afspraak
Teamcoaching Teamcoaching