Een reis van duizenden kilometers begint met een enkele stap.
Lao Tzu

Traject en kosten

Merk jij dat je, op welk vlak dan ook in jouw leven, wel wat hulp kunt gebruiken? Ik loop graag met je mee zodat we samen naar jouw thema’s kunnen kijken. Tijdens het wandelen begeleid ik je doelgericht naar jouw kern, om zo een positief resultaat te behalen.

Hoe vaak en waar?

Hoeveel wandelingen je wilt doen, is helemaal aan jou. Dat kan al beginnen met één wandeling. In de bossen bij Landgoed de Utrecht in Lage Mierde (Brabant) bijvoorbeeld. Of in de fijne natuur van de Elzen in Dordrecht. Een andere centrale plek kan natuurlijk ook.

Prijzen particulieren

  • Losse wandeling van 1,5 uur: € 100,00 (incl. 21% BTW).
    Een losse wandeling kunnen we plannen om kennis met elkaar te maken en te kijken of we samen verder willen. Een losse wandeling is ook mogelijk voor een los thema.
  • Pakket van 4 wandelingen van 1,5 uur: € 375 (incl. 21% BTW).
  • 4 seizoenen wandelkaart, laat je inspireren door de verschillende seizoenen en plan ieder seizoen een wandeling van 1,5 uur: € 375,00 (incl. 21 % BTW).
  • Voor afspraken buiten Lage Mierde reken ik reiskosten van € 0,25 per kilometer.

Via je werkgever

Veel werkgevers zetten een coach in bij een werknemer met stress- en/of burn-out klachten. Maar wist je dat je coaching ook juist preventief in kunt zetten om langdurig verzuim te voorkomen? Door preventieve coaching word je in je kracht gezet, herken je stresssignalen en leer je je grenzen beter te bewaken. Werkgevers kunnen coaching vergoeden vanuit een opleiding of vitaliteitsbudget. Informeer eens bij je leidinggevende naar de mogelijkheden. We maken dan in gezamenlijkheid een traject op maat.

Afmelding

Kan jouw afspraak niet doorgaan? Dan vraag ik je om deze 24 uur van te voren af te zeggen, omdat ik anders genoodzaakt ben de kosten in rekening te brengen.


Maak een afspraak
Traject en kosten Traject en kosten